Over Jetty

Van jongs af aan was ik gefascineerd door technologie, en met mijn ouders die werkten in de gezondheidszorg, vond ik mijn passie in de biomedische techniek. Tijdens mijn PhD aan de Technische Universiteit Delft besefte ik dat de kloof tussen onderzoek en de markt de voortgang van veelbelovende technologieën belemmerde.
Om dit probleem aan te pakken, heb ik een positie verworven bij het Technology Transfer Office van het Erasmus Medisch Centrum. Mijn wetenschappelijke achtergrond van de Universiteit Twente en de Technische Universiteit Delft stelde me in staat de onderzoeksprojecten bij Erasmus MC te begrijpen, maar ik vertrouwde op on-the-job learning en intuïtie om te leren over technologieoverdracht.
Ik gebruikte de Marina van Dammebeurs om mijn kennis en netwerk in technology transfer en valorisatie uit te breiden. Na te hebben gewerkt bij Erasmus MC, waagde ik mij aan een kortstondig avontuur in het ondernemerschap met ExoVectory.
Ik heb in mijn loopbaan verschillende rollen vervuld op het gebied van innovatie, wat mij een veelzijdig perspectief biedt. In 2019 heb ik Care for IMPACT opgericht waar ik mijn ervaring benut en teams van innovators help om optimale oplossingen te vinden voor relevante problemen en hen te stimuleren om een positieve impact te maken.

Opleidingen

 • PhD

  2016 - Technische Universiteit Delft

 • Master Biomedical Engineering

  2010 - Universiteit Twente

 • Bachelor Biomedical Engineering

  2008 - Universiteit Twente

Carrière Highlights

 • 2017 - Winnares Marina van Damme beurs
 • 2018 - NWO Natuurkunde Valorisatiehoofdstuk Prijs
 • 2019 - Oprichten Care for IMPACT